Winkelwagen 0

POET Scandinavische kwaliteit en schoonheid

pers bericht 30 januari 2014

Tafel-design.nl heeft haar assortiment uitgebreid met een wel heel exclusief bureau: POET.
Het meubelstuk is ontworpen door Nordic Tales, een Scandinavisch ontwerpbureau. In het ontwerp van het POET-bureau worden eenvoud en elegantie vooropgesteld. Consumenten in Nederland kunnen het markante meubelstuk nu met eigen ogen aanschouwen bij Tafel-design.nl.

Poet, een Scandinavisch design bureau.

Scandinavisch design bureau, POET.

Een bureau met waarde
De Scandinavische vakmannen en -vrouwen staan bekend om hun uitstekende meubels en pientere oplossingen voor veel technische problemen. De slimmigheden die je terugvindt in het bureau POET komen het beste tot uitdrukking in de manier waarop het bureau in elkaar wordt gezet. Wie een POET-bureau aanschaft, hoeft geen gedoe te verwachten met schroevendraaiers, moeren en bouten. De massief eiken poten laten zich door middel van eiken houten pennen eenvoudig in elkaar zetten. Dat is wel zo handig wanneer het bureau moet worden verplaatst.

 

 

Poten van massief eikenhout. Bevestig je door middel van massief eikenhouten pennen aan het tafelblad.

De massief eiken poten bevestig je door middel van eikenhouten pennen.

Hout, maar niet zomaar hout
Het hout dat wordt gebruikt voor het POET-bureau is niet zomaar hout, maar echt duurzaam Scandinavisch eikenhout, met FSC-keurmerk. Om de natuurlijke uitstraling van het eiken hout te behouden wordt het design bureau POET afgewerkt met een blanke olie. Het dubbele tafelblad is gefineerd en de zijkanten zijn van massief hout waardoor er een karakteristiek kleur accent ontstaat. Het POET-bureau is stijlvol en subtiel, het trekt de aandacht zonder de aandacht te trekken.

 

 

 

Mooi kwaliteit eiken fineer, zijkanten massief eiken.

Mooi kwaliteit eiken fineer, zijkanten massief eiken.

Technische informatie
Vanzelfsprekend zijn de technische specificaties ook van belang. Het bureau is 72 centimeter hoog. Het werkoppervlak meet 136 bij 55 centimeter. De lade, die in het open opberg vak van het dubbele tafelblad wordt geschoven, meet 60 bij 23 bij 4,4 centimeter. De levertijd van de tafel bedraagt 6 weken.

 

Nieuw in de collectie bij Tafel-design.nl voor € 1.400,00 incl btw.

 

 

 

 

 

 

Over Tafel-design.nl
Tafel-design.nl is een Rotterdamse webwinkel en showroom met unieke design tafels en stoelen. Je vindt er een bijzondere, uitgesproken collectie design meubilair, van zowel jonge als gevestigde ontwerpers. Daarnaast bevat de collectie ook eigen ontwerpen van Anouk Bedeaux, de oprichtster van Tafel-design.

Noot voor de redactie
Hoog resolutie beeldmateriaal vindt je op onze perspagina. Voor vragen kun je contact opnemen met
Tafel-design.nl: info@tafel-design.nl of tel. 010-7861609.

Anouk Bedeaux