Cart 0

Over ons

Fotograaf: Herman Chow

Fotograaf: Herman Chow

Vanuit een liefde voor mooi design gecombineerd met een gezonde Rotterdamse mentaliteit ben ik enkele jaren geleden
Tafel Design gestart. Onder mijn eigen label BEDEAUX heb ik een aantal tafels ontworpen die we in Nederland produceren. Tevens bied ik een platvorm voor andere eigentijdse ontwerpers. De collectie van Tafel design kenmerkt zich door heldere lijnen en symmetrie, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid zijn voor mij erg belangrijk. Mijn uitgangspunt voor de producten in de webshop is: heeft het de functie van een tafel of is het een product dat rondom de tafel kan worden toegepast.

In de webshop vind je een collectie bestaande designs van gerenommeerde merken maar ook ontwerpen van jonge designers en van mijn hand. Van strakke bureaus tot prachtige eetbanken en bijzettafels. Het ideale is natuurlijk dat je 24 uur per dag een kijkje in de webshop kunt nemen om zo je unieke tafel, stoel of poef uit te zoeken.

Mocht je vragen hebben of een advies op maat willen, dan kun je altijd langskomen in de winkel. Je bent van harte welkom voor een persoonlijk advies, hulp bij materiaal- of kleurkeuze. Of gewoon om met passie over de tafels te praten. De winkel van Tafel-design.nl is gevestigd op een bijzondere locatie, in een prachtige Hofboog onder het oude spoortraject van de Hofplein lijn in Rotterdam Noord. Als je een keuze hebt gemaakt, zorgt Tafel Design  er natuurlijk voor dat je nieuw aangeschafte meubel met de nodige zorg en aandacht bij je thuis wordt afgeleverd.

Ik vind het een uitdaging om elke keer weer via beurzen, vakbladen of social media jong aanstormend ontwerptalent te ontdekken voor Tafel Design. Door mijn eigen ontwerpen en de samenwerking met andere jonge designers is en blijft de collectie van Tafel Design altijd weer verrassend. Uiteraard worden er ook steeds nieuwe stukken aan de collectie toegevoegd.

Veel plezier bij je bezoek aan de webshop of in de winkel aan de Insulindestraat 110 – 112 in Rotterdam Noord.