Winkelwagen 0

Over ons

Vanuit liefde voor mooi design

En gecombineerd met een gezonde Rotterdamse mentaliteit ben ik, Anouk Bedeaux, enkele jaren geleden Tafel design gestart. Onder mijn eigen label BEDEAUX heb ik een aantal tafels ontworpen die in Nederland worden produceert. Tevens biedt Tafeldesign.nl een platvorm voor andere eigentijdse ontwerpers. De collectie van Tafel design kenmerkt zich door heldere lijnen en symmetrie en ook gebruiksgemak en duurzaamheid zijn voor mij zeer belangrijk.

In de webshop vind je een unieke collectie bestaande uit ontwerpen van jonge designers en van haar eigen hand. Van een tuintafel tot prachtige eetbank. Het ideale is dat je 24 uur per dag een kijkje kunt nemen in de webshop om zo je unieke design tafel, stoel en poef uit te zoeken.

 

Vragen & advies op maat

Mocht je vragen hebben of een advies op maat willen, dan kun je altijd op afspraak langs komen in de winkel. Je bent van harte welkom voor een persoonlijk advies en hulp bij materiaal- of kleurkeuze. De winkel van Tafel-design.nl is gevestigd op een bijzondere locatie, in een prachtige industriƫle Hofboog onder het 100 jaar oude spoortraject van de Hofplein lijn in Rotterdam Noord.

Als je een keuze hebt gemaakt, zorgt Tafel design er natuurlijk voor dat je nieuw aangeschafte meubel met alle zorg en aandacht bij je thuis wordt afgeleverd.

Door mijn eigen ontwerpen en de samenwerking met andere jonge designers is en blijft de collectie van Tafel Design altijd verrassend.

Veel plezier bij je bezoek aan de webshop of in de winkel aan de Insulindestraat 112 in Rotterdam Noord.