Winkelwagen 0

Verzenden en afleveren

Gratis verzenden*
Standaard pakketten worden per Post nl (Basis) verzonden.
Post nl biedt de zending eenmaal aan daarna laat de bezorger een afhaalbericht achter waarmee je tot 2 weken lang de zending op het postkantoor kan afhalen.
Het is mogelijk uit te breiden naar verzekerd versturen, deze kosten worden in rekening gebracht. Stuur in dat geval een extra mail naar info@tafel-design.nl.

Bezorgen aan huis*

De tafels en banken die gemonteerd afgeleverd kunnen worden, worden per transporteur op een in overleg geplande datum afgeleverd. Bij afwezigheid wordt in overleg een nieuwe bezorg datum gepland. Deze extra transport kosten worden in rekening gebracht. Tafels die op locatie gemonteerd moeten worden, worden in overleg afgeleverd door een erkende monteur. Belangrijk is wel dat het bestelde product binnen de afmeting valt van de entree doorgang en zijn doorgang kan voortzetten tot de betreffende ruimte. Transport is gebaseerd op aflevering op de begane grond. Op de vrachtwagen is standaard één medewerker aanwezig. Extra hulp onzer- of uwerzijds proberen we vooraf te bespreken. Standaard worden de artikelen op locatie gemonteerd of geplaatst.

*Gratis aflevering geldt niet voor op de Waddeneilanden en buiten Nederland.
Bij aflevering op de Waddeneilanden of buiten Nederland zijn de verzendkosten op aanvraag. Stuur een mail naar info@tafel-design.nl voor de verzendkosten.