Winkelwagen 0

Een zomers cadeautje van Tafel Design

Deze zomer geniet je meer dan ooit van je tuin!

Het is niet zeker wat de zomer brengt, dus gebruik deze tijd om je tuin alvast aan te kleden. Zo geniet je van vakantie in eigen tuin met een fris gazon, nieuwe planten en enkele leuke meubels. Tafel Design helpt je alvast op weg met een super voordelige actie: bij aankoop van een kleurrijke Picknick on Wheels krijg je een Mr. Grasshopper cadeau!
De Rotterdamse ontwerpers van deze duurzame meubels sloegen de handen in elkaar, zodat jij binnen 6 weken een nieuwe tuinset geleverd krijgt.

Maak je tuin zomerklaar met de Picknick on Wheels

Haal een design meubel in huis met de Picknick on Wheels, een ontwerp van Rotterdammer Frank de Bruijn. Deze verrijdbare tafel komt in drie afmetingen en is in alle trendy Ral-kleuren te kiezen geschikt voor elke tuin. De duurzame tafel kreeg handige wielen, zodat je je tafel in een handomdraai verplaatst. Komt de familie op bezoek voor een voorjaars BBQ? Zijn de buren er voor een gezellige borrel? Zet je verrijdbare tafel klaar en geniet van een gemoedelijke middag aan je nieuwe tafel.

… en krijg een Mr. Grasshopper cadeau!

Met Mr. Grasshopper kleed je je tuin aan. Ontworpen door het Rotterdamse duo Peter & Mirjam Carels is deze groene poef een waar pronkstuk voor elke tuin. 
Omdat Mr. Grasshopper handig inzetbaar is als bijzettafel, extra stoeltje of gebruik de poef gewoon als originele aankleding voor je tuin. Wat je ook verkiest, het stevige frame met kwaliteitsvol kunstgras bekleedt maken dat je jarenlang plezier beleeft aan je Mr. Grasshopper


De Rotterdamse ontwerpers bedachten samen met Tafel Design deze super toffe cadeau actie. Benieuwd geworden naar meer kleur uitvoeringen van de POW voor vakantie in eigen tuin? Kijk dan snel even in de webshop