Winkelwagen 0

Je eigen design tafel op maat bij Tafel-design.nl

Bij Tafel Design kun je nu je eigen tafel op maat bestellen. Maak je favoriete en originele eettafel, keukentafel, tuintafel, bijzettafel of een salontafel in jouw gewenste maat van bestaande ontwerpen die ontworpen zijn door Anouk Bedeaux. Tafel-design.nl is bekend om haar unieke design meubelen en interieur producten voor het inrichtingen van je huis.

Neem als voorbeeld de Reclametafel. De Reclametafel is een prachtig voorbeeld van een milieuvriendelijk, innovatief en eigentijds Dutch design concept, gemaakt van reclameborden of bouwborden met een berken multiplex achterkant. Om deze unieke Reclame tafels te beschermen en te verstevigen is het tafelblad voorzien van een liquid gloss laag, een hoogwaardige epoxy. Het stevige vierkante gepoedercoat metalen buisframe onderstel kan in iedere gewenste Ral kleur.

Tafel op maat grijs desktop op multiplex

Tafel op maat grijs desktop op multiplex

Ontwerpster Anouk Bedeaux verkoopt naast diverse design meubelen ook haar eigen ontwerpen in haar webshop Tafel-design.nl. Eigen ontwerpen van Anouk Bedeaux worden uitgevoerd in massief hout onder andere Europees eiken, essen of noten. Bij elke tafel kan je kiezen uit de volgende onderstellen massief hout, steigerbuis of een vierkante buisframe.

Kom kijken in de showroom van Tafel-design.nl in Rotterdam Noord, gevestigd in de Hofbogen of kijk op www.tafeldesign.nl voor meer informatie.