Winkelwagen 0

Je ideale design bureau

Thuis werken, huiswerk of even computeren is veel leuker achter een mooi design bureau. Daarom zijn er bureaus in verschillende stijlen, voor elke ruimte één. Ook bureaus die je volledig naar eigen smaak kunt afwerken. Een bureau moet tenslotte een fijne plek zijn om aan te werken.

Het is misschien wel werk, maar zo hoef je het niet te ervaren. Een comfortabele stoel, kantoormeubelen om alles netjes te organiseren en de juiste verlichting, meer heb je niet nodig om goed te kunnen werken. Door het je makkelijker te maken om dat  to-do-lijstje af te werken, heb je meer tijd om leukere dingen te doen.

Als je inspiratie op hol slaat, heb je echt geen tijd om naar je favoriete pen te zoeken. Kantoor kasten en ladeblokken die alles, van belangrijke papieren tot paperclips, helpen te sorteren en te organiseren zorgen ervoor dat je de rommel de baas kunt. Zo heb je voldoende ruimte om al die grootse ideeën uit te werken.

•  Wat verwacht je van een bureau?
•  Hoeveel ruimte heb je voor een werkplek?
•  Voor welk soort werk moet de tafel geschikt zijn?

Allemaal vragen die in je op komen als je tuis een werkplek creëert.
Je mag kritisch zijn bij het kiezen van een design bureau, in de praktijk zit je vele uren achtereen aan je bureau, des te meer een goede reden om je werkruimte volledig naar je eigen smaak in te richten.

Tafel op maat op kleur

Als we kijken naar de materiaal keuzes: een houten tafelblad geeft een natuurlijke uitstraling en een kunststof blad kan een praktische overweging zijn als je creatief aan de slag gaat. Een zeer geschikte toplaag is er één van Forbo: Desktop. Het materiaal voelt niet koud aan en is prettig om op te schrijven. Doordat desktop verschillende dempende eigenschappen bezit, worden geluiden zachter, pennen worden geruisloos neergelegd en tikkende vingers zweven over het toetsenbord bij de ontknoping van het complot in je nieuwste roman. Nostalgie is het woord dat past bij een tafel afgewerkt met desktop.

Tafel Design denkt graag mee en  Een lang persoon werkt nou eenmaal prettiger achter de pc aan een hogere tafel. En kleine studiebollen zitten graag aan een wat lagere tafel.

Denk je aan een contrasterende kleur of een complementerende kleur voor het onderstel met het werkblad, kies dan voor een stalen onderstel gepoedercoat in je gewenste RAL kleur. Geborsteld RVS heeft een modernere uitstraling en past goed bij verschillende woonstijlen. Een solide luxe uitstraling met weloverwogen keuzes zo creëer je een persoonlijke werkomgeving die past bij je persoonlijkheid en beroep.

Hoe groots wil je werken: Ben je een creatieveling die veel materialen om zich nodig heeft voor inspiratie, of ben je iemand die graag geordend werkt. Dan is misschien een design bureau van ruim 2.50 meter lengte nauwelijks voldoende als werkplek of ben je dik tevreden met een standplaats voor je laptop zolang je maar naar buiten kunt kijken. Knip de werkelijke afmeting die je in gedachte hebt eens uit kranten en leg deze neer op de plaats waar je het bureau wilt plaatsen. Zo zie je meteen op het vloeroppervlak welke ruimte je nieuwe bureau in beslag zal nemen. Valt het mee of valt het tegen, dit is een goede manier om de juiste afmeting van jouw toekomstige ideale bureau te bepalen.