Cart 0

Mr. Grasshopper

Mr. Grasshopper is een duurzame, zachte graspoef die kan overleven zonder water en zonder grasmaaier. De buitenkant is geheel gemaakt van kunstgras zonder giftige stoffen. De binnenkant is voor het overgrote deel van gerecycled materiaal gemaakt, namelijk hoogwaardig EPS. Een belangrijke eigenschap van dit materiaal is de enorme duurzaamheid. Proeven hebben aangetoond dat EPS geen water doorlaat en voor wat betreft druksterkte en warmtegeleiding coëfficiënt niet degenereert. EPS is ongevoelig voor vocht, is rot- en schimmelvrij en vormt geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Dit materiaal kan ook weer gerecycled worden, de graspoef is dus dubbel zo duurzaam!
Mr. Grasshopper - gras poef - tafel design

Het kunstgras van de Mr.Grasshopper is lood- en cadmiumvrij en dus gegarandeerd kind, dier- en milieuvriendelijk. Het kunstgras is getest op brandveiligheid en voldoet aan de hoogste norm van brandveiligheid. Verder is het lekker zacht, ideaal voor spelende kinderen en huisdieren. Als Mr.Grasshopper nat word, is hij ook snel weer droog. En zelfs als het per ongeluk wordt opgegeten is het volledig ongevaarlijk.

Mr.Grasshopper kan zowel binnen gebruikt worden als buiten. In de tuin kan hij het grasveldje zijn wat u nooit gehad heeft, en binnen de zal hij een echte eyecatcher worden in het interieur. Met zijn 2kg is hij makkelijk verplaatsbaar maar dankzij de hardhouten poten toch stabiel. Als je dus op zoek ben naar een echte eyecatcher in huis die ook nog eens lekker zit en er leuk uit ziet, dan is Mr.Grasshopper de juiste keus.

Bestel Mr. Grasshopper