Winkelwagen 0

Sjiek zitten op een 3D grasveldje

Pers bericht 21 juni 2011

Tafel-design is er weer in geslaagd een uniek ontwerp in de collectie op te nemen: Mr. Grasshopper
van de ontwerpers Peter en Mirjam Carels. Deze hocker is grasgroen, straalt het vrije buitengevoel uit en is ook nog eens duurzaam. Zacht om op te zitten, sterk bij gebruik, weerbestendig en hij blijft in optimale conditie, zelfs zonder water en grasmaaier. Mr. Grasshopper is overal toe te passen, zowel binnen als buiten.

Mr. Grasshopper design poef

Mr. Grasshopper design poef

Deze hocker brengt het buitengevoel binnen ieders handbereik
In de tuin laat hij het gras groener lijken. In de woonkamer of op kantoor is alleen het neerzetten van Mr. Grasshopper voldoende om de ruimte te stylen. De hocker is vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame grondstoffen en wordt zelfs verzonden zonder verpakkingsmateriaal, daar het product zelf al stevig en duurzaam is.

De design hocker Mr. Grasshopper is zeer licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. De solide hardhouten poten zorgen dat hij heel stabiel staat. Hij kan wel tegen een stootje. Mocht hij toch een sopje kunnen gebruiken, zet je hem gewoon onder de douche.

Deze kubus van 45 x 45 x 45 cm is bekleed met het zachtste kunstgras voor het ultieme ‘blote voeten in het gras’ gevoel. De buitenkant bestaat uit kunstgras, dat géén giftige stoffen bevat. De binnenkant bestaat grotendeels uit gerecycled hoogwaardig EPS, wat ook weer 100% recyclebaar is! Kortom een geweldig trots Dutch design en echt van alle kanten groen!

Nieuw in de collectie bij Tafel-design.nl voor € 189,00 incl btw.

 

 

 

Kunstgras poef Mr. Grasshopper

Kunstgras poef Mr. Grasshopper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Tafel-design.nl
Tafel-design.nl is een Rotterdamse webwinkel en showroom met unieke design tafels en stoelen. Je vindt er een bijzondere, uitgesproken collectie design meubilair, van zowel jonge als gevestigde ontwerpers. Daarnaast bevat de collectie ook eigen ontwerpen van Anouk Bedeaux, de oprichtster van Tafel-design.

Noot voor de redactie
Hoog resolutie beeldmateriaal vindt je op onze pers berichten pagina. Voor vragen kun je contact opnemen met Tafel-design.nl d.m.v. contact, e-mail: info@tafel-design.nl of tel. 010-7861609.

Anouk Bedeaux