Winkelwagen 0

Trendy design van hergebruikt reclamemateriaal

Persbericht 6 oktober 2011

Je kent ze wel, de grote kleurrijke composities van teksten, foto’s en logo’s op gigantische reclameborden die een bouwterrein markeren. Een dure vorm van reclame met kostbaar materiaal dat na gebruik vernietigd wordt. “Zonde!”, zegt ontwerper Anouk Bedeaux. “Zo is het idee deze borden te hergebruiken niet alleen milieuvriendelijk, maar ook trendy design”. Het einde van een bouwperiode betekent het begin van haar Reclametafel.

Reclame design tafel

Reclame design tafel

Geen Reclametafel is hetzelfde

Reclameborden zijn nooit hetzelfde en daardoor wordt iedere tafel anders. De kle

urrijke tafelbladen worden door Bedeaux persoonlijk gerangschikt tot een grafische compositie waarbij letters worden afgewisseld met foto’s en illustraties. De uiteindelijke ontwerpen bezitten een imponerende uitstraling, die karakter geeft aan de ruimte waarin ze komen te staan. Dat mag een woonhuis zijn, een restaurant, maar ook een bibliotheek of een vergaderruimte.

 

Duurzaam en betrouwbaar

De reclameborden die voor de tafel zijn gebruikt hebben een basis van watervast multiplex, voorzien van gekleurde stickers van letters of afbeeldingen. De kwaliteit van de tafel blijft gewaarborgd doordat het tafelblad is afgewerkt met een duurzame, glasheldere epoxylaag. Deze beschermt de Reclametafel tegen vocht en vuil en geeft de beelden en belettering meer diepte. Het onderstel is van stevig staal en in overeenstemming kan de kleur van het onderstel zelf worden bepaald.

 

Meten en voelen

De Reclametafel is verkrijgbaar in twee lengte-afmetingen: 200x100cm of 232x100cm, 75cm hoog. En een kleinere variant, die wordt toegepast als salontafel of kindertafel, afmeting: 47x118cm, 46 of 55cm hoog. Beide modellen zijn te zien in de showroom van Tafel-design.nl in Rotterdam Noord, of kijk op www.tafel-design.nl voor meer informatie.

 

De Reclametafel, een prachtig voorbeeld van een milieuvriendelijk, innovatief en eigentijds Dutch design concept.

Reclame design tafel

 

Noot voor de redactie
Hoog resolutie beeldmateriaal vindt je op onze pers berichten pagina. Voor vragen kun je contact opnemen met
Tafel-design.nl d.m.v. contact, e-mail: info@tafel-design.nl of tel. 010-7861609.

Anouk Bedeaux