Winkelwagen 0

Vurig ontwerp met een geschiedenis

Persbericht 14 februari 2012

Gezusters Lotte Dekker en Gieke van Lon vormen samen het unique ontwerpersduo Humade. Humade ontwerpt producten met een individueel karakter. Het motto van deze dames is: “Innovatie en gebruik van dissident materialen en technieken”. Dat blijkt uit hun nieuwste ontwerp, de Hu-made fire poef collectie!

Brandslang poef Jan blauw

Brandslang poef Jan blauw

Brandslangen moeten voldoen aan strenge eisen

Tijdens een rondleiding door de brandweerkazerne kwamen de dames op het idee de prachtig gekleurde, afgekeurde brandweerslangen te transformeren naar een poef.

Brandslangen moeten door veiligheids redenen voldoen aan strenge eisen. Daarom is de Humade collectie 100% duurzaam. Duurzaam door zijn kunststof weefsel aan de buitenkant en een rubberen laag aan de binnenkant. De poefjes zijn dus van een zeer hoge kwaliteit!

Voor de Hu-made Fire collectie worden twee brandslangmaten gebruikt: bandbreedte van 6,5 cm en 10 cm. Beide slangmaten zijn verkrijgbaar in de vijf originele stoere brandweerslang kleuren: grijs, blauw, groen, geel en brandweerrood.

 

Brandslang poef Faas geel

Brandslang poef Faas geel

Pas op! Dit zijn niet zomaar poefjes

De poefen dragen allemaal een individueel karakter en geschiedenis met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de brandweermannen en soldaten die met de slangen vele levens hebben gered! Als daar nou geen pit, lef en ziel in zit!

Niet alleen mooi om te zien en een duurzaam ontwerp om de zithoek compleet te maken, maar ook een vurig ontwerp met een geschiedenis.

 

Design brandslang bankje rood

Design brandslang bankje rood

 

Ruwe bolster, blanke pit

De uitdrukking die zeker bij dit puur Nederlandse ontwerp past. Stoer uiterlijk, met een zachte kern.
Een eigenzinnig detail van het bankje ‘Teide is het overtrokken stalen onderstel, waardoor het lijkt alsof het bankje sokken aan zijn voeten heeft!
Alle poefen worden door het ontwerpers duo eigenhandig geproduceerd, waardoor geen één het zelfde is!

Nu verkrijgbaar bij Tafel-design.nl vanaf € 300,00

 

 

 

Over Tafel-design
Tafel-design.nl is een Rotterdamse webwinkel en showroom met unieke design tafels en stoelen. Je vindt er een bijzondere, uitgesproken collectie design meubilair, van zowel jonge als gevestigde ontwerpers. Daarnaast bevat de collectie ook eigen ontwerpen van Anouk Bedeaux, de oprichtster van Tafel-design.

Noot voor de redactie
Hoog resolutie beeldmateriaal vindt je op onze pers berichten pagina. Voor vragen kun je contact opnemen met
Tafel-design.nl d.m.v. contact, e-mail: i

nfo@tafel-design.nl of tel. 010-7861609.