Een kleurrijk Italiaans ontwerp 17 mei 2021 – Geplaatst in: Nieuwe collectie

Hufterproof, kunststof, sterk en watervast

Zoek je een stoel om lekker buiten in de zon te zitten, terwijl je hem ook graag op een regenachtige dag binnen wil gebruiken? Dan ben je opzoek naar ‘Kasper’. Gemaakt van polypropyleen kunststof, sterk, watervast en toch licht van gewicht. Oftewel hufterproof, ideaal voor kinderen en tieners. Regelmatig tillen is geen probleem met zijn 8,5 kilogram verplaats je hem zo van binnen naar buiten bij een nieuwe zonnestraal. En het fijne aan deze stoelen is dat hij tot 6 stoelen opgestapeld kan worden.


Bredere zitting dan de gemiddelde stoel

Kasper heeft een ruime, comfortabele zitting. Een fijne eigenschap die we graag vaker willen zien. Breder dan de gemiddelde stoel, de Kasper zonder armleuningen is 56 cm breed en zo heeft de Kasper met armleuningen een breedte van 58 cm. Denk je bij een comfortabele zit gauw aan een gestoffeerde stoel? De kunststof Kasper stoel overtuigd je met zijn holvormige rondingen van het tegenovergestelde.

 

Kasper kunststof stoel oranje

Kasper kunststof stoelen in diverse kleuren

Kleurrijk

Dat is waar deze stoelen vooral om bekend staan. Verkrijgbaar in tien verschillende kleuren past deze stoel in elk interieur. Zo kun je de kleur kiezen die het best bij jou past. Ook kun je ervoor kiezen om de woontrend van 2021 toe te passen in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren poeder roze, zand of antraciet. Benieuwd naar de andere kleuren van de Kasper stoel? Neem daarvoor een kijkje op de site.


Plastic industrie afval

Duurzaamheid is een groot onderdeel van de Kasper Eco. Gemaakt van plastic afval welke van de industrie afkomstig is en wat wij, als consument, verbruiken. Haal binnen, wat je zelf weggegooid hebt. Kleurecht in zijn blauw en grijze uitvoering, net zo sterk als de andere stoelen uit de Kasper collectie.

Kunststof stoel Kasper
De Kasper stoel is ontworpen door de Italiaanse ontwerper Paolo Orlandini waarmee ze in 2017 voor de Reddot design award zijn genomineerd.