Picknick on Wheels, de ideale tafel….. 16 september 2021 – Geplaatst in: Duurzaam

We kennen het allemaal wel. De tafel afruimen en erachter komen dat er vlekken op de tafel zitten, de kids willen knutselen en de hele tafel zit onder en jij mag het weer oplossen. Eigenlijk bestaat er geen ideale tafel waarbij deze problemen in een split second opgelost kunnen worden of toch wel?

De Picknick on Wheels tafel exclusief verkrijgbaar bij Tafel Design, is misschien wel de oplossing voor dit herkenbare probleem. Allround, hufterproof en waterdicht. Deze mooie eigenschappen heeft de tafel te danken aan zijn materiaal, polyester met een glasvezelversterkte afwerklaag zorgt voor een duurzame en sterke tafel waardoor je een lange tijd plezier hebt van de Picknick on Wheels.

Verrijdbare kunststof design tafel


Glasvezel versterkt polyester

Nu hoor ik je denken glasvezelversterkte afwerklaag… wat is dat?

Ontluchting roller voor glasweefsel versterkt polyester
Glasweefsel matten

Polyester is een kunsthars die hard wordt na het toevoegen van een verharder. Dit proces is onomkeerbaar en houdt in dat het niet meer omgesmolten kan worden. Het materiaal is daardoor erg sterk.
Het verwerken van glasvezel polyester kan op verschillende manieren, maar de meest bekende techniek is lamineren met de hand. Bij deze techniek worden glasvezel matten in stukken gescheurd en op een open mal gelegd. Na het scheuren worden de stukken over elkaar gelegd zodat er geen harde lijnen zichtbaar zijn en er een egaal patroon ontstaat. Daarna worden de matten overgoten met hars, die door middel van een roller goed verdeeld wordt. Vervolgens wordt er nog een keer gerold met een metalen roller voorzien van ribbels zodat er zo min mogelijk luchtbellen achterblijven. Deze stappen worden een aantal keer herhaald voor een mooi eindresultaat.

Verrijdbare project tafel, groen


Een regenbuitje geen probleem

Nog een kwalitatief goede eigenschap van polyester is dat het materiaal niet kan gaan roesten of wegrotten, waardoor de tafel makkelijk als tuintafel te gebruiken is. Het dus ook niet erg is als er geknoeid wordt op de tafel vanwege de waterdichte kwaliteit. Niet veel tafels worden van polyester gemaakt, dit maakt de Picknick on Wheels tafel dan ook uniek.

De Picknick on Wheels kan je dus gerust een mooie plek in de tuin geven om lekker aan te lunchen in het zonnetje. Maar ook binnen misstaat hij niet als vergadertafel, werktafel of als eettafel. Door zijn robuuste wielen is de tafel makkelijk te verplaatsen, zit je in de tuin en wordt het weer minder aangenaam? Je rolt de tafel zo naar binnen! Ideaal toch?

Verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren


De Picknick on Wheels tafel is verkrijgbaar in elke RAL kleur, ja echt elke RAL kleur is mogelijk!
Wil je een rustige sfeer creëren in de ruimte waar je de tafel wilt plaatsen, denk eens aan de kleuren wit of grijs. Houd je wel van een kleurtje of komt de tafel in de tuin te staan denk dan eens aan een mooie opvallende kleur, zoals rood of oranje.

 

Picknick on Wheels tuintafel verrijdbaar, kleur oranje


Afmetingen

De allround tafel is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen:

200 x 80 cm, 75 cm hoog
220 x 90 cm, 75 cm hoog
240 x 90 cm, 75 cm hoog

Heb jij door het lezen van dit blog interesse in de Picknick on Wheels tafel?
Neem een kijkje op de website of bel even om een afspraak te maken om langs te komen in onze Rotterdamse showroom om de tafel van dichtbij te zien!

info@tafel-design.nl – 010 7861609